Tři příběhy, jak Vám EFA může změnit život

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Prvotní motivace ke studiu EFA je často zvýšení odbornosti a provizních příjmů. V průběhu studia ale někteří účastníci zjistí, že to není to hlavní. To hlavní je, že některým lidem studium EFA doslova „změní život“. V dnešním článku se s Vámi chci podělit o příběhy tří poradců, u kterých byla změna opravdu velká. 

Tomáš Rusňák, EFA  
CEO a spolumajitel TAURUM finance s.r.o. se po získání titulu EFA specializuje na hypotéky. Přestože EFA příprava je z 50 % o investicích, Tomáš se paradoxně „našel“ v hypotékách a od skončení kurzu EFA zpětinásobil provizní obrat z HÚ (z 60 mil. Kč ročně na 300 mil. Kč ročně). Kdo jste sledovali letošní Hypoteční Akademii Tomáše Rusňáka a KFP online, tak jste Tomášův příběh slyšeli a nepochybně Vás zaujal. Tomáš EFA kurz KFP považuje za TOP poradenský kurz na trhu ČR a říká, že mu doslova změnil život (více ve video rozhovoru s Tomášem zde).  

Ing. David Kopecký, EFA 
Po 14 letech praxe ve financích založil David vlastní poradenskou firmu Kopecky Advisory s.r.o. zaměřenou na placené poradenství a téměř výhradě na investice. Za nejcennější na kurzu považuje výměnu zkušeností s podobně přemýšlejícími poradci a možnost potkat na kurzu zajímavé lidi, s jedním z nich stále úzce spolupracuje. Podle Davidových slov kurz posune poradce v investicích o několik stupňů výše. Rok po absolvování kurzu narostl majetek v poradenském mandátu Davida o 50 %, přičemž předchozí AUM budoval 10 let (více ve video rozhovoru s Davidem zde).  

Ing. Tomáš Novotný, EFA 
poradce MLM společnosti 4fin zaměřený na provizní poradenství podobně jako David uvádí, že největší přidanou hodnotou kurzu je možnost potkat spoustu zajímavých lidí, s nimiž je i rok po kurzu pravidelně v kontaktu a díky tomu má přehled, jak to dělají „jinde“. Další přidanou hodnotou je pro Tomáše změna způsobu komunikace s klientem a zaměření na investice. Návratnost investice do vzdělání za 1 -2 měsíce po skončení kurzu – to také Tomáš uvádí ve video rozhovoru (více zde).


Tři různí poradci, tři různé poradenské firmy, tři životní změny. 

Třeba Vám je některý z nich svou situací podobný a jeho příběh je inspirací i pro Vás. Nicméně pokud jsou i provizní příjmy pro Vás důležité, zde je pár čísel z našich statistik: 
U 18,4 % účastníků se příjem nezmění.
– U průměrného účastníka dochází k nárůstu provizních příjmů o 25 %. 
U každého desátého absolventa kurzu činí nárůst provizí 50 % a více, u některých i stovky procent. 
Záleží především na tom, nakolik už jste připraveni na změnu a zda máte chuť se do poradenství pustit opravdu pořádně. 

Se všemi účastníky dělám před kurzem osobní telefonický rozhovor a některým studium rozmluvím. Buď proto, že ještě nemají dost zkušeností a dostatečnou chuť ke změně, nebo na studium a uvedení znalostí do praxe prostě nemají čas. Čtyři z pěti účastníků uvádějí, že o kurzu už 2, 3 i 4 roky přemýšlí. Pokud je to i Váš případ, je tento mail určen právě Vám, pravděpodobně jste ideální kandidát a zveme Vás na webinář

Online webinář o Přípravném kurzu EFA proběhne ve čtvrtek 29. 7. 2021 od 9:00 do 10:30. Zde Vám kurz podrobně představíme, zodpovíme Vaše případné dotazy a můžete se zeptat na názor přímo absolventů minulých ročníků.   

(Pokud jste o EFA kurzu ještě nikdy neuvažovali, pak se na webinář nehlaste – pravděpodobně ještě pro Vás nenastal ten pravý čas). 

Nový ročník startuje 6. 10. 2021 a končí 12. 5. 2022. Certifikace na titul EFA proběhne v první polovině června 2022. Do konce července je možno se přihlásit za zvýhodněných podmínek. 

Hezké léto a možná 29. 7. na viděnou na webináři 

Petr Pavlásek 
EFA – European Financial Advisor 

P.S.  
Sleva 10.000 Kč za jednorázovou platbu platí pouze do 31. 7. 2021.  
Přihláška na online webinář 29. 7. 2021 k představení EFA kurzu je zde 

Petr Pavlásek

Další články

12 skvělých důvodů, proč…

… vstoupit do KFP online klubu 2023 24. 1. 2023 startuje nový ročník KFP online klubu. Máme za sebou úspěšné ročníky 2021

Pracujeme na tom!

Pilně na tom makáme!
Nechte nám na sebe email a dáme vědět ihned, jak to vypustíme do světa!